Благодійний фонд «Імпульс.ЮА» за підтримки Українського Жіночого Фонду розпочинає проєкт, спрямований на допомогу жінкам із дітьми, які зазнали негативного впливу війни.

Проєкт називається «Надання гуманітарної та соціально-психологічної допомоги жінкам з дітьми, які перебувають на території міста Запоріжжя та Запорізької області». Спрямований він на надання необхідної підтримки жінкам з дітьми міста Запоріжжя та Запорізької області, які опинилися в зоні бойових дій, в зоні тимчасової окупації, зазнали негативних соціально-психологічних та матеріальних наслідків російської агресії. Вплив допомоги від проєкту буде також спрямовано на дітей та інших осіб, які знаходяться у піклуванні цих жінок.

Проєкт працюватиме у двох основних напрямках.
Перший – це надання гуманітарної допомоги жінкам з дітьми та особам, з ними пов’язаним (продукти харчування, в тому числі дитячого харчування, товари першої необхідності, засоби гігієни для жінок та дітей, ліки).
Другий напрямок — це надання соціально-психологічної підтримки для жінок у подоланні власних кризових станів та у подоланні кризових станів дітей. В тому числі — консультації щодо того, як заспокоювати дітей у кризових ситуаціях війни, як пояснювати дітям події, що відбуваються в Україні, як переключати увагу дітей від негативного впливу кризових ситуацій тощо.

Звернутися по надання соціально-психологічної та гуманітарної допомоги в межах проєкту можуть жінки з неповнолітніми дітьми, які належать до вразливих категорій (багатодітні, неповні, малозабезпечені сім’ї, безробітні, прийомні та опікунські сім’ї, сім’ї, де є члени сім’ї з інвалідністю, сім’ї внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій).

Надання соціально-психологічної та гуманітарної допомоги відбувається у понеділок та четвер з 10 до 13 години за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 142 (приміщення Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки, зупинка громадського транспорту «Малий ринок»).

Прийом ТІЛЬКИ ЗА ПОПЕРДНІМ ЗАПИСОМ за телефоном +380 67 614 10 53 або під час особистої зустрічі з менеджерами проєкту.

Проєкт «Надання гуманітарної та соціально-психологічної допомоги жінкам з дітьми, які перебувають на території міста Запоріжжя та Запорізької області» виконує Благодійна організація «Благодійний фонд «Імпульс.ЮА» за підтримки Українського Жіночого Фонду.

Партнером проєкту є Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека